Home     Domeinnamen     Hosting     Webpromotie     Webdesign     Praktische Links     Internet Providers

 

Waar vindt u een prima host voor uw domeinregistratie en  website?
Betekent een goedkope webhoster automatisch ook een goede hoster?
Op deze website vindt u alle antwoorden omtrent een prima host!

Google

Is goedkope hosting ook goede hosting?
Registreer nu jouw .eu domein!


Primahoster

Celesta Design

CDWDesign

Nordicminds


>>>>meer webhosters

Planet Internet

Demon

XS4All

>>>>meer internet providers


Uw domein nog vrij?Alle extensies

Domeinen

.nl Het Nederlandse domein wordt uitgegeven door de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland. Dit type domein is te registreren voor zakelijke klanten en voor particuliere klanten. Dit is het meest gebruikte domein binnen Nederland. 

.be belgie

.com Voor meer internationaal gerichte klanten is het .com domein geschikt. Eventueel in combinatie met het .nl domein levert dit type een wereldwijde herkenning op. Er zijn geen aanvullende voorwaarden voor dit type domeinen, iedereen kan het registeren. 

.fr Het Franse toplevel domein .fr wordt beheerd door AFNIC, een in Parijs gevestigde non-profit organisatie. 

.de  Het Duitse top-level domein .de wordt beheerd door DENIC, een non-profit organisatie. Het domein is vergaand geliberaliseerd, zowel particulieren als bedrijven mogen elke gewenste naam registreren. De enige voorwaarde is een adres in Duitsland.

.info Dit nieuwe domein is sinds 1 oktober 2001 te registreren.

.biz Dit nieuwe domein is per 1 oktober 2001 te registreren. Er zijn geen aanvullende voorwaarden aan de registratie verbonden. 

.net Het .net domein heeft geen specifieke doelgroep (meer). Het domein is voor allerlei doeleinden te gebruiken, en voor iedereen zonder voorwaarden te registreren.

.name Dit nieuwe domein is sinds 15 januari 2004 te registreren. 

.org Het .org domein was in de eerste plaats bedoelt voor charitatieve instellingen, zoals stichtingen. Tegenwoordig wordt het voor allerlei doeleinden gebruikt, commercieel of niet-commercieel. Het is tegenwoordig niet meer aan voorwaarden verbonden, en kan door iedereen worden vastgelegd. 

.nu Dit domein van een eiland in de Stille Oceaan, wordt momenteel door een Amerikaans bedrijf wereldwijd aangeboden. Er zijn geen voorwaarden, eenieder mag dit type domein vastleggen. De kosten liggen echter iets hoger dan normaal. 

.to Dit domein is eveneens van een eiland in de Stille Oceaan, en wordt eveneens door een Amerikaanse firma aangeboden. 

.tv .tv is afkomstig van een kleine eilandstaat genaamd Tuvalu. Er zijn verschillende prijzen toepasbaar op .tv domeinen. Een zogeheten "Premium Name" kan in de vele tonnen lopen. 

.ch De Zwitserse extentie is vrij te registreren. 

.co.uk Het zakelijke Engelse gedeelte van internet, dat gebruikt werd voor organisaties, instellingen, bedrijven etc. is nu zonder aanvullende voorwaarden te registreren.

.org.uk Het .org domein was in de eerste plaats bedoeld voor charitatieve instellingen, zoals stichtingen. Tegenwoordig wordt het voor allerlei doeleinden gebruikt, commercieel of niet-commercieel. Het is tegenwoordig niet meer aan voorwaarden verbonden, en kan door iedereen worden vastgelegd. 

.cc De .cc extentie verwijst naar een piepkleine eilandengroep Cocos (Keeling) in de Indische Oceaan met zo'n 700 inwoners. De .cc domeinen worden middels een Amerikaanse organisatie aangeboden. Er zijn geen specifieke voorwaarden voor registratie. 

Registreer nu jouw .eu domein!

 

 


 

 

Copyright Celesta