Home     Domeinnamen     Hosting     Webpromotie     Webdesign     Praktische Links     Internet Providers

 

Waar vindt u een prima host voor uw domeinregistratie en  website?
Betekent een goedkope webhoster automatisch ook een goede hoster?
Op deze website vindt u alle antwoorden omtrent een prima host!

Google

Webdesigners


Primahoster

Celesta Design

CDWDesign

Nordicminds


>>>>meer webhosters

Planet Internet

Demon

XS4All

>>>>meer internet providers


Uw domein nog vrij?

 Wat is een website?


Een website is een manier om uw bedrijf te presenteren op Internet. Het is een digitale pagina, een fysiek stukje ruimte, speciaal voor u gereserveerd op een computer van een provider die is gekoppeld aan internet. 
Op een website publiceert u pagina's met informatie, tekst, foto's, documenten etc, over uw producten, diensten of wat u maar wenst, desgewenst beveiligd met een wachtwoord. Kortom, u presenteert uw bedrijf. 
Door middel van een domeinnaam (URL), bijvoorbeeld www.uwbedrijfsnaam.nl kan iedereen, waar ook ter wereld, uw website vinden en alles over u en uw zaak lezen, bekijken en op elk moment reageren! Of uw site alleen informatie beschikbaar stelt of een compleet bestelsysteem voor uw producten bevat; bezoekers kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week uw site bereiken, uw informatie lezen en eventueel producten bestellen.
Als u een bedrijf heeft, dan kunt u het internet gebruiken om met klanten te communiceren, die u met huidige advertentiemogelijkheden nooit zou kunnen bereiken. Het World Wide Web is uw link naar wereldwijde communicatie en handel! 
Een website is een kleine investering die u snel terugverdient, vergeleken met andere media. Voorraden drukwerk zijn niet meer nodig. Een website is altijd up-to-date. Uw bezoekers krijgen hun vragen direct beantwoord. Een website geeft uw relaties 24 uur per dag alle gewenste informatie. 
Om bezoekers iets extra’s te bieden, kunt u gebruik maken van interactiviteit. Bijvoorbeeld een forum. Ook kunt u d.m.v. meerkeuzevragen een mening toetsen.
Mensen zijn vaak verbaasd over de enorme hoeveelheden materiaal die via het internet gedistribueerd kan worden tegen minimale kosten. Daarbij kom het feit dat dit materiaal snel en op elk moment gewijzigd en opnieuw gedistribueerd kan worden zonder bijkomende kosten en wanneer u dat wilt. Vergelijk dat eens met uw laatst uitgebrachte full color brochure of catalogus!

Hoe maak ik mijn eigen website?
Er is veel software beschikbaar om zelf uw pagina's te maken. Het maken van een website wordt veelal gedaan door specialisten. Er zijn vele applicaties voorhanden en specifieke kennis vereist om te zorgen dat de bezoekers aan een website alle informatie kunnen bekijken en eventueel producten en/of diensten kunnen bestellen. Veel bedrijven maken het mogelijk voor de onervaren internetgebruiker, om een eigen betaalbare website te maken, zonder dat hiervoor specialistische kennis is vereist. 

 

 


 

 

© Copyright Celesta